FAQ

Hvad er srsdesign.dk?

Denne hjemmeside er en online portefølje tilhørende Søren Rosendahl Svare, for at vise alle hans projekter og idéer. Hjemmesiden er også skabt til nemt at kunne se Sørens CV og til at skabe nem kontakt til ham.

Hvem har skabt srsdesign.dk?

Søren Rosendahl Svare er manden bag hjemmesiden, og information kan findes under siden “Søren Rosendahl Svare

Hvilke projekter kan ses på srsdesign.dk?

Her kan både ses studie projekter som er lavet på studiet DTU og privat projekter som Søren selv har skabt, blevet bedt om at deltager i, eller bedt om at lave for andre.

Er der forskel på de projekter på forsiden, og de projekter man kan finde under siden “Projekter“?

Nej, forsiden viser bare de 9 nyeste projekter, lige meget hvilken kategori projektet hører ind under. Når der er over 9 projekter på forsiden kan man bruge pilene i siderne til at komme til andre projekter

Hvad er pilene til, man kan se i siderne når man er inde på et projekt?

Pilene i siderne kan man bruge til nemt at komme til næste projekt. Pilen til højre går til næste projekt der er nyere, og pilen til venstre går til det projekt der er ældre end projektet man er inde på. Nederst i hver projekt er disse pile også gentaget, men med beskrivelse af de næste projekter.

Kan man selv vælge hvilke billeder man vil se i projekterne?

Ja, normalt skifter billederne selv, men hvis man fører musen hen over billedet kommer der små tal til syne i toppen af billedet. Det angiver nummeret på billedet der vises, og så kan man frit skifte mellem billederne.

Hvad er Architectural Engineering?

Der ligger en beskrivelse af dette på siden “Architectural Engineering” hvor du kan læse mere om det. Der er også en kortfilm fra Grontmij hvor de på en god kort måde forklarer hvad det er, og hvad folk med den uddannelse laver.